Forberedelse – før ankomst

På hundehotell - ny opplevelse?
 

Hvis hunden din ikke har vært hos oss tidligere, eller kanskje ikke vært på kennel før, så ta den gjerne med ut til oss en tur slik at vi kan bli litt kjent med hverandre. Men ring og avtal en tid på forhånd slik at vi finner et passende tidspunkt.

 

Utstyr, mat etc – hva tas med?

Hunden din har sannsynligvis et teppe, en seng eller noe annet den pleier å ligge på hjemme. Ta det med! Det skaper trygghet og vil få hunden din til å føle seg mer hjemme.


Vi holder mat til hunden din, men ta med egen mat hvis den har en sensitiv mage eller hvis der er andre forhold som gjør at fôret ikke bør skiftes. Uansett kan det være greit at den har med mat for de første par dagene slik at magen kan tilvennes ny fôrtype.


Ha gjerne med sele til tur, men ellers er halsbånd best! Selene tar lang tid å tørke og er ikke bra når hundene leker, så halsbånd er viktig.


Hvis hunden din bruker medisiner vil vi sørge for at denne blir gitt som foreskrevet.


Husk at hunden din må være fullt vaksinert i løpet av de siste 12 måneder og minimum 14 dager før den kommer til oss!
Her er en link om vaksine: https://www.dyreklinikk.no/aktuelt/vaksinasjon-av-hund/.
 

Hvis uhellet er ute

Hundene skal være trygge hos oss, men uhell eller situasjoner kan oppstå slik de kan hjemme.


Hvis vi får mistanke om sykdom eller skade hos en hund vil vi ta kontakt med veterinær som vil anbefale oss om hunden bør undersøkes, eller eventuelt gi oss råd om hva vi kan gjøre selv. Vi vil på forhånd ta kontakt med eier, men vurderer vi det slik at veterinærhjelp er nødvendig, vil vi uansett ta den med hvis vi ikke skulle oppnå kontakt med eier. Veterinærkostnader vil tilfalle eier.