Litt om oppholdet

I løpet av dagen tar vi en lenger tur med hundene, alt etter behov og ønske fra hund og eier. Vi har flotte turområder rundt oss, og vi går gjerne til Kolbeinsvarden der hunden din blir skrevet inn i fjellboken.

Litt om ankomsten…
 

Vårt høyeste ønske er å gi hunden din et trygt og trivelig opphold hos oss, og at den skal få en god individuell oppfølging i form av kos og aktiviteter. For å oppnå dette må vi ha mest mulig informasjon om hunden på forhånd, f.eks. mosjonsbehov, omgang med andre hunder, fórvaner, evt. sykdom eller skader. Dette er svært viktig informasjon for oss, og vil bli hengt opp utenfor hundens rom.
Vi tar gjerne ut en hund eller to som den kan hilse på og leke med, eller vi tar den med på en liten "bli-kjent-tur".

 

Inne på Hundehotellet

Litt om dagen på hotellet…

Dagen starter med en luftetur før frokost.

Etter frokost får hundene leke enten i hagen eller i luftegården. Vi vurderer hvilke hunder som kan leke sammen på grunnlag av kjønn, rase og generell adferd. Dette gjør vi på en trygg måte slik at vi er sikre på at de fungerer fint sammen..

I løpet av dagen tar vi en lenger tur med hundene. Turen går gjerne til Kollbeinsvarden hvor de blir skrevet inn i fjellboken, eller vi benytter andre fine skogsstier i nærområdet. En lenger utfart til ett av Bergens 7 fjell kan også være aktuelt.

Hunden vil også få nødvendig hvile mellom dagens aktiviteter.